Μαρία Σαχπαζιάν

(Reading time: 1 minute)

sachpaziannew.jpgΑγαπώ τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών καθώς ως επαγγελματίας θητεύω και ωριμάζω μέσα σ’αυτά. Πιστεύω στη δύναμη και στο πάθος των ανθρώπων πίσω από τα σχολεία αυτά. Με μαγεύουν οι μαθητές που φοιτούν εκεί και η σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στο δάσκαλο και στο μαθητή. Πάνω από όλα αγαπώ τη διδασκαλία της ξένης γλώσσας.

Μέσα από την αγάπη αυτή δημιούργησα μια εναλλακτική εταιρεία συμβουλευτικής η οποία εκτιμά, κατανοεί και κυρίως σέβεται το χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Στόχος της ΙοΕ είναι να προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες ποιότητας, σε τιμές προσιτές ώστε ο κάθε ιδιοκτήτης Κέντρου Ξένων Γλωσσών, μικρού ή μεγάλου, να μπορεί να επωφεληθεί από υπηρεσίες οι οποίες θα προσδώσουν στην επιχείρησή του ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Η ΙοΕ μπορεί να προσφέρει πρακτικές λύσεις και καινοτόμες ιδέες που εξασφαλίζουν την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης και άρα την κερδοφορία της δικής σας επιχείρησης.

Η ΙοΕ λειτουργεί με βάση την αρχή του ψηφιακού γραφείου. Αυτό δίνει στους πελάτες της δύο βασικά πλεονεκτήματα. Αφενός οι συναντήσεις γίνονται στο δικό τους χώρο ώστε να μην ξοδεύουν τον πολύτιμο χρόνο. Αφετέρου οι πελάτες της ΙοΕ μπορούν αν επωφεληθούν από τις τιμές της και τα ευέλικτα προγράμματα αποπληρωμής τους.

Στόχος της ΙοΕ είναι να αλλάξει την εικόνα της συμβουλευτικής. Ο σύμβουλος παύει να είναι ένας ευγενής, αλλά ψυχρός ξένος που ανταγωνίζεται σε γνώσεις ή ενίοτε ‘’ακυρώνει’’ τον ιδιοκτήτη και την ως τώρα δράση του. Στην ΙοΕ ο σύμβουλος γίνεται ένας σύμμαχος που παραμένει συνεργάτης ακόμα και σε εποχές που δεν υπάρχουν εκμισθωμένες υπηρεσίες. Με μεγάλο δίκτυο εξωτερικών συνεργατών (γραφίστες, web designers, IT experts, marketing consultants), η ΙοΕ μπορεί να απογειώσει το δικό σας όνειρο και να το μετατρέψει σε πραγματικότητα.

Όπως είπα, αγαπώ την ξενόγλωσση εκπαίδευση και τη γνωρίζω τόσο ως σύμβουλος, ως καθηγήτρια αγγλικών, εκπαιδεύτρια καθηγητών και συγγραφέας διδακτικού υλικού από όλες τις πλευρές της. Αυτή την εμπειρία μου προσπαθώ να βάλω σε εφαρμογή για το καλό του κάθε σχολείου και των ανθρώπων που ζουν μέσα από αυτό.  

 
 
 
 

Gamified Activities for Young Learners

Educators are aware that one of the main aims of teaching should be to involve all students in a classroom all the time and make them active learners who follow the lesson and the teacher, build on what they learn...

Read more

The Michigan ECPE Survival Guide

How to do well in the different sections of the Michigan ECPE test of English and how best to prepare for the ECPE exam ECPE Listening In general, don't underestimate the listening. It can be very difficult. To make it especially difficult...

Read more

The history of the Cambridge Exams

Cambridge English Language Assessment is part of the University of Cambridge and has been providing English language assessments and qualifications for over 100 years. The first Cambridge English examination, the Certificate of Proficiency in English (CPE), was launched in 1913. The...

Read more
ELT NEWS
74, Ag Georgiou St
154 51 - N. Psychico
Tel: +30 210 6712991
Fax: +30 210 6719622
www.eltnews.gr info@eltnews.gr
© 2017 ELT NEWS. All Rights Reserved. Designed By ELT NEWS