The 10th Foreign Languages Forum

Η μεγάλη συμμετοχή στο περσινό Foreign Languages Forum στην Πάτρα, έδειξε την ανάγκη που υπάρχει για σωστή και ολοκληρωμένη ενημέρωση πάνω σε εκπαιδευτικά θέματα. Το FL Forum του 2017 θα διεξαχθεί στις 19 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Patras Palace, με έκθεση ξενόγλωσσου βιβλίου και ενδιαφέρουσες ομιλίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Διαβάστε λοιπόν το πρόγραμμα των ομιλιών, προγραμματίστε την ημέρα σας και ελάτε στις 19 Μαρτίου στο Patras Palace για να επισκεφθείτε την έκθεση βιβλίου και να παρακολουθήσετε τις ενδιαφέρουσες ομιλίες των εκδοτών και όχι μόνο.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 19 Μαρτίου στο Patras Palace Hotel

Download the programme in pdf format

Online Registration will open on 10 February 2017

Participating publishers in the Book Exhibition

Andrew Betsis - Collins ELT
Archer Editions
Binary Logic
British Council
Burlington Books
City & Guilds - PeopleCERT
ELT NEWS
Esolnet Hellas
Express Publishing
ICS - ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
Language Cert
MM Publications
Oxford University Press
Supercourse Publishing

Featured Presentations

The business side of the Foreign Languages Forum

Οι πελάτες φέρνουν τα κέρδη

Μην χάσετε την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 15:00 την ομιλία του Δρ Ιωάννη Κριτσωτάκι.

Όλοι οι πελάτες δεν είναι ίδιοι ούτε υπάρχουν “Δύσκολοι πελάτες”, όπως πολλοί νομίζουν. Η πρώτη εντύπωση παίζει ρόλο στο πώς θα σε δεχθεί ο πελάτης. Μάθε λοιπόν πώς να κερδίζεις τις εντυπώσεις. Το “άνοιγμα της συζήτησης” με τον πελάτη είναι τέχνη. Μην αφήνεις την “ξύλινη γλώσσα” να τη σκοτώσει… Ο πελάτης αγοράζει όφελος (το συμφέρον του) και όχι τις ιδιότητες του προϊόντος σας. Σταμάτα να μιλάς για το προϊόν σου και μίλα για τις ανάγκες του πελάτη. Μάθε πώς να “διαβάζεις” αυτά που κρύβει ο πελάτης, δες τις αντιρρήσεις του ως ευκαιρία για πώληση.
• Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την πιστότητα του πελάτη σου
• Η απόκτηση ενός νέου πελάτη κοστίζει μέχρι και 10 φορές παραπάνω από τη
διατήρηση ενός υφιστάμενου
• Οι πωλήσεις είναι αυτές που φέρνουν το χρήμα στην επιχείρηση
• Οι προϊοντικές διαφορές είναι ελάχιστες
• Ο ανταγωνισμός γίνεται όλο και πιό σκληρός

Μόνο για ιδιοκτήτες ΚΞΓ. Απαραίτητη η κράτηση θέσης. Κάντε κράτηση εδώ
Δρ Ιωάννης Κριτσωτάκις

Ο Γιάννης Κριτσωτάκις είναι διδάκτωρ των Εμπορικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Βιέννης με εξειδίκευση στην Επικοινωνία και στο Marketing Εξαγωγών. Είναι πρώην ανώτατο στέλεχος του Ελληνικού Οργανισμού Εξαγωγών και Καθηγητής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης. Διαθέτει μακροχρόνια διδακτική εμπειρία στην εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων στην Επικοινωνία και ένα πλούσιο συγγραφικό έργο.

Schedule

19 March

Afroditi Hall (to read abstract click on title)

10:00-10:50: Η διδασκαλία της ξένης γλώσσας σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες: Μια ευχάριστη πρόκληση (Featured Presentation)

Αγάπη ∆ενάκη, Καθηγήτρια Αγγλικών και ειδική παιδαγωγός.

Τι το «ειδικό» πρέπει να ξέρουµε όταν διδάσκουµε ξένη γλώσσα σε παιδιά µε ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες; Πώς µαθαίνουν αυτά τα παιδιά; Τι µας λένε τα ερευνητικά ευρήµατα για την εκµάθηση της ξένης γλώσσας; Τι διαφοροποιήσεις πρέπει να κάνουµε στο µάθηµά µας; Πώς µας βοηθά η τεχνολογία στη διδασκαλία µας;

11:00-11:50: MM Publications: Enter Portal and open your mind to a new world

Teaching English can be a daunting task, but it can also be a rewarding and enjoyable experience. How? Well, use Portal to open your mind to your students’ world; to enable you to better understand their needs, interests and abilities; and to help you make your lessons more engaging!

12:00-12:25: Burlington Books: Stay Connected B1+ and B2

Irene Rachioti, Marketing Manager, Western Greece, Peloponnese, Burlington Books

Updated by popular demand with brand new content and design, Stay Connected comes with a state-of-the-art digital platform and whiteboard software with fascinating documentary videos especially created for the series.

12:30-12:55: Burlington Books: Perspectives on Proficiency

Irene Rachioti, Marketing Manager, Western Greece, Peloponnese, Burlington Books

Perspectives on Proficiency provides solid exam preparation for a variety of C1 and C2 level exams. This brand-new coursebook teaches transferable skills through up-to-date topics viewed from different perspectives.

13:00-13:50: Express Publishing: Reforming Education: A New Generation of Materials to Meet the Needs of Every Learner and Teacher!
Reforming Education: A New Generation of Materials to Meet the Needs of Every Learner and Teacher!
 • Right On! — A new course for senior classes!
 • New On Screen B1 and On Screen C1!
 • Career Paths Series and Greenwich Exams: A unique certificate, a promising career!
 • The Express Publishing Digibooks: Creating the school of the future!
14:00-14:50: Δημιουργώντας Θετικό Κλίμα στην Τάξη (Featured Presentation)

Αγάπη ∆ενάκη, Καθηγήτρια Αγγλικών και ειδική παιδαγωγός.

Μία από τις µεγαλύτερες προκλήσεις για τον εκπαιδευτικό είναι η καλή διαχείριση της τάξης και ως εκ τούτου η διατήρηση του θετικού κλίµατος µέσα σε αυτή. Συνάµα αυτό αποτελεί και µέρος της διδακτικής εµπειρίας καθώς το σχολείο είναι ένας θεσµός που συµβάλλει στην κοινωνικοποίηση του ατόµου και η αποτελεσµατική συνεργασία και επικοινωνία αποτελεί µέρος της κοινωνικής συνοχής, οπότε και πρέπει να διδάσκεται. Σε αυτό το πλαίσιο, η παρουσίαση αφορά στους τρόπους αντιµετώπισης των προβληµάτων συµπεριφοράς εντός της τάξης δίνοντας πρακτικές συµβουλές ώστε εκπαιδευτικός και µαθητές να µπορούν να επικεντρώνονται στη διαδικασία της µάθησης χωρίς την παρεµβολή διασπαστικών και προκλητικών συµπεριφορών. Θα παρουσιαστούν κάποια βασικά αίτια δηµιουργίας αρνητικού κλίµατος ώστε να γίνουν πιο κατανοητοί οι προτεινόµενοι τρόποι αντιµετώπισής των ανεπιθύµητων συµπεριφορών. Τέλος, θα αναφερθούµε σε στρατηγικές διαχείρισης και τροποποίησης της συµπεριφοράς, µε έµφαση στις αµοιβές και στις συνέπειες.

15:00-15:50: Super Course Publishing:Κάντε το μάθημα πιο ευχάριστο με τις Νέες Τεχνολογίες

Καστανίδης Απόστολος, Marketing Consultant, Super Course Elt Publishing

Πώς µπορούµε να κάνουµε το µάθηµα πιο ελκυστικό και ευχάριστο; Πώς µπορούν οι νέες τεχνολογίες να βοηθήσουν τους αδύναµους µαθητές και αυτούς µε µαθησιακές δυσκολίες; Πώς να ενσωµατώσουµε τις νέες τεχνολογίες στην εκµάθηση των Αγγλικών;

16:00-17:00: Διαφοροποιημένη Διδασκαλία: Τι, πώς και γιατί; (Featured Presentation)

Αγάπη ∆ενάκη, Καθηγήτρια Αγγλικών και ειδική παιδαγωγός.

Η διαφοροποίηση της διδασκαλίας περιλαµβάνει µια σειρά µέτρων για την οργάνωση της διδασκαλίας και της µάθησης, που επιδιώκουν να προσαρµόσουν τη διδασκαλία στις ικανότητες, στην επίδοση, στα ενδιαφέροντα και στις ιδιαίτερες κλίσεις των µαθητών, ώστε να δηµιουργήσουν για κάθε µαθητή τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προσωπικής ανάπτυξης, αλλά ταυτόχρονα να διασφαλίσουν και ένα κοινά αποδεκτό επίπεδο βασικών γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων.

Θα αναλυθούν οι βασικές αρχές για αποτελεσµατική εφαρµογή της διαφοροποιηµένης διδασκαλίας καθώς στρατηγικές διαφοροποίησης (αγωγοί µέσα από τους οποίους οι εκπαιδευτικοί θα διοχετεύσουν περιεχόµενο, διαδικασίες ή µαθησιακά αποτελέσµατα.

Erato Hall (to read abstract click on title)

11:00-11:50: Engaging Students (Featured Presentation)

Dimitris Primalis, EFL teacher, author and oral examiner

Have you been planning meticulously, spending hours to prepare material only to find out that your students are utterly bored and often non-responsive at all in class? Learner engagement is a game changer but seems hard to achieve. Can methodology and everyday technology save your teaching day? How can routine activities be transformed to motivate learners to produce language? A workshop for frontline teachers who want to boost motivation, language production and participation in their classes.

12:30-12:55: LRN & Awards International - Γιατί οι εξετάσεις LRN και Awards International αγαπήθηκαν από μαθητές και εκπαιδευτικούς. Εμπνέουν Εμπιστοσύνη και Αισιοδοξία.

Ελάτε να σας ενημερώσουμε για όλα τα πρωτοπόρα χαρακτηριστικά των εξετάσεων LRN και Awards International  που τις καθιστούν την καλύτερη επιλογή, ώστε οι μαθητές σας να βιώσουν τη χαρά της Επιτυχίας.

 

 • Καινοτομίες που εξασφαλίζουν υψηλή βαθμολογία στο Writing και Speaking.
 • Προσιτές και Φιλικές εξετάσεις που απαλλάσουν από το άγχος.
 • Πλούσιο Δωρεάν Υποστηρικτικό Υλικό για την άριστη προετοιμασία των Υποψηφίων σας.
14:00-14:50: Practical activities for busy teachers (Featured Presentation)
Dimitris Primalis, EFL teacher, author and oral examiner

Do your students need a short break in class from coursebook/grammar book exercises? Do you feel that you need to spice up your lesson with challenging activities to spark language production and creativity? Short activities with little or no preparation can break the class routine and stimulate learners’ interest. A workshop for busy, front line teachers.
15:00-15:50: Οι πελάτες φέρνουν τα κέρδη (Featured Presentation)
 • Ποτέ δεν µπορείς να είσαι σίγουρος για την πιστότητα του πελάτη σου
 • Η απόκτηση ενός νέου πελάτη κοστίζει µέχρι και 10 φορές παραπάνω από την διατήρηση ενός υφιστάµενου
 • Οι πωλήσεις είναι αυτές που φέρνουν το χρήµα στην επιχείρηση
 • Οι προϊοντικές διαφορές είναι ελάχιστες
 • Ο ανταγωνισµός γίνεται όλο και πιό σκληρός

Όλοι οι πελάτες δεν είναι ίδιοι ούτε υπάρχουν “∆ύσκολοι πελάτες”, όπως πολλοί νοµίζουν. Η πρώτη εντύπωση παίζει ρόλο στο πώς θα σε δεχθεί ο πελάτης. Μάθε λοιπόν πώς να κερδίζεις τις εντυπώσεις. Το “άνοιγµα της συζήτησης” µε τον πελάτη είναι τέχνη. Μην αφήνεις την “ξύλινη γλώσσα” να τη σκοτώσει… Ο πελάτης αγοράζει όφελος (το συµφέρον του) και όχι τις ιδιότητες του προϊόντος σας. Σταµάτα να µιλάς για το προϊόν σου και µίλα για τις ανάγκες του πελάτη. Μάθε πώς να “διαβάζεις” αυτά που κρύβει ο πελάτης, δες τις αντιρρήσεις του ως ευκαιρία για πώληση.

Περιορισµένος αριθµός θέσεων: Απαραίτητη η προκράτηση θέσης | Αποκλειστικά για Ιδιοκτήτες ΚΞΓ

Εισηγητής: ∆ρ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΙΣ

Ο Γιάννης Κριτσωτάκις είναι διδάκτωρ των Εµπορικών Επιστηµών του Οικονοµικού Πανεπιστηµίου της Βιέννης µε µακροχρόνια εµπειρία στην εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων και συγγραφέας βιβλίων.

Sponsors

Partner 1
Partner 1
Partner 1

Contact us

© 2017 ELT NEWS. All Rights Reserved.