1η Πανελλαδική Δράση Κέντρων Ξένων Γλωσσών βιωματικής εκπαίδευσης, μέσω συνεντεύξεων στους ξένους επισκέπτες

Η 1η  Πανελλαδική Δράση  (Project) συνεργαζόμενων Κέντρων Ξένων Γλωσσών θα γίνεται σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινώνουν τα Κ.Ξ.Γ, στους χώρους συνάθροισης των ξένων επισκεπτών στην Ελλάδα και Κύπρο (μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.λ.π).

 

Η Δράση πραγματοποιείται  στο πλαίσιο της βιωματικής εκπαίδευσης των μαθητών μας, μέσω συνεντεύξεων στους ξένους επισκέπτες, με τίτλο θέματος: "YOUR THOUGHTS ON GREECE".

 

Στη Δράση συμμετέχουν (μέχρι στιγμής) 120 Κ.Ξ.Γ από την Ελλάδα και Κύπρο.

 

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της δράσης, οι συμμετέχοντες μαθητές με τη βοήθεια των καθηγητών τους, θα υποβάλλουν σύντομες ερωτήσεις στα Αγγλικά, από προκαθορισμένο ερωτηματολόγιο στους ξένους επισκέπτες. Οι  απαντήσεις  θα επεξεργαστούν, για να γίνουν στη συνέχεια  μάθημα εργασίας μεταξύ των μαθητών στις τάξεις και των Κ.Ξ.Γ μέσω Skype. Σε όλους τους ξένους επισκέπτες που θα συμμετάσχουν θα δίνεται «κέρασμα» από ξεχωριστά ελληνικά προϊόντα.

 

 

 

Κοινοποίηση από Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ειρήνη Στρούμπα, Γράμμου 21, 17341 Άγιος Δημήτριος, Αθήνα.

Tηλ 210 9763971 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.yourthoughtsongreece.gr

 

 

Education

Latest Issue

October 2018

Supplementary Materials, Do they work? Course books are regarded as the core of teaching materials in the classroom and serve as pivotal role to facilitate the instructors’ teaching in the classroom. Penny...

Read more
© 2017 ELT NEWS. All Rights Reserved.