Ειρήνη Γιαννόπαπα

Η Ειρήνη Ν. Γιαννόπαπα (M.Sc.) είναι Ψυχολόγος. Σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Συνέχισε τις Μεταπτυχιακές Σπουδές της στην Ειδική Αγωγή , Λογοθεραπεία και Συμβουλευτική Γονέων στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

Εκπαιδεύεται στην Υπαρξιακή Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία στο Θεραπευτικό και Εκπαιδευτικό Κέντρο , «Αντίστιξη», πιστοποιημένο για εκπαίδευση στην Συστημική Ψυχοθεραπεία από την European Family Therapy Association (EFTA). Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.

 

Ήταν επί σειρά ετών επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Ψυχοφυσιολογίας και εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2001 εργάζεται στο χώρο της εκπαίδευσης και κατόπιν στην ειδική αγωγή παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες , διαταραχές της ανάπτυξης , ειδικές ανάγκες και συναισθηματικές διαταραχές.

 

Από το 2009 έως σήμερα είναι Επιστημονική Υπεύθυνη του Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου ΊΣΙΔΑ με έδρα τον Πειραιά το οποίο παρέχει υπηρεσίες ψυχοθεραπείας σε ενήλικες ,παιδιά, εφήβους, οικογένειες και ζευγάρια, υπηρεσίες λογοθεραπείας, εργοθεραπείας και εκπαιδευτικά σεμινάρια σε γονείς και επαγγελματίες ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης.

 

Η ίδια εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια και ως ειδική παιδαγωγός. Είναι εκπαιδεύτρια επαγγελματιών εκπαίδευσης και ψυχικής υγείας. Έχει κάνει μια σειρά ομιλίες και εισηγήσεις στο Δήμο Πειραιά, σε σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και προσχολικής αγωγής. Αρθρογραφεί σε διαδικτυακές σελίδες.

 

 

© 2017 ELT NEWS. All Rights Reserved.