fbpx

Education Leaders Awards 2018: Βραβεύθηκαν οι καλύτερες πρακτικές του χώρου

Educaton Leaders Awards 2018 powered by RDC Informatics

Με ευρεία συμμετοχή και περισσότερους από 400 εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας από κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης και από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 18 Μαΐου στο συνεδριακό κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής τα Education Leaders Awards 2018 powered by RDC Infromatics.

Στην τελετή απονομής, ανακοινώθηκαν οι νικητές των βραβείων που για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications με σκοπό να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές στο χώρο της Εκπαίδευσης.

 

Την Τελετή Απονομής παρουσίασε η δημοσιογρά φος Νικολέτα Κρητικού, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε η Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στην σημασία των βραβείων για την αναπτυξιακή προοπτική του κλάδου της εκπαίδευσης και συνεχάρη τους νικητές αλλά και όσους συμμετείχαν. Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για τους δύο στόχους του θεσμού.

 

Ο πρώτος είναι η συμμετοχή και η κατάθεση της προσπάθειας για να μάθει και να εμπνευστεί η εκπαιδευτική κοινότητα στο σύνολό της και ο δεύτερος στόχος είναι η διάκριση, ώστε να ξεχωρίσουν οι καλύτεροι και οι πιο ιδιαίτερες προσπάθειες. Όπως σχολίασε χαρακτηριστικά η ίδια «Η εκπαίδευση είναι ένας χώρος στον οποίο εργάζονται εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι και αφορά σε όλη τη νέα γενιά άρα και στις οικογένειές τους.

 

Εδώ γεννιούνται οι νέες ιδέες, γεννιέται η καινοτομία». Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο πλήθος των υποψηφιοτήτων, το οποίο ήταν αυξημένο κατά 25% σε σχέση με πέρυσι ενώ φέτος υπήρξε ενεργή συμμετοχή και από τον χώρο των Πανεπιστημίων αλλά και της αυτοδιοίκησης κάτι που επιβεβαιώνει «τον ουσιαστικό ρόλο των δήμων στα σχολεία καθώς το επόμενο με γάλο στοίχημα είναι η αποκέντρωση και η ενδυνάμωση της συμμετοχής τους». Οι προτάσεις που αξιολογήθηκαν ήταν από κάθε γωνιά της χώρας (από τη Φλώρινα και τον Έβρο, μέχρι την Κρήτη, τη Λέσβο, την Κέρκυρα κ.ά.) και από κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα, τόσο από τον ιδιωτικό όσο και από το δημόσιο τομέα.

 

Στη συνέχεια, ο Κώστας Σιγαλός εκ μέρους της εταιρείας Global Link παρουσίασε τα αποτελέσματα της πανελλήνιας έρευνας για την εκπαίδευση που διεξήχθη για λογαριασμό της Boussias Communications.

 

Την εκδήλωση χαιρέτησε εκ μέρους της RDC Informatics, χορηγού τίτλου των Education Leaders Awards, ο Διονύσης Κουτσαντώνης, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης.

 

Στην τελετή απονομής, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότεροι από 400 εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας και του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και δημοσιο- γράφοι, παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν από κριτική επιτροπή υψηλού κύρους και επιστημοσύνης, οι βέλτιστες πρακτικές των εκπαιδευτικών οργανισμών και των επι- χειρήσεων που διακρίθηκαν στις διαφορετικές κατηγορίες των βραβείων.

 

Τιμητικά Βραβεία

Η Τελετή Απονομής ξεκίνησε με τα Τιμητικά Βραβεία, τα οποία αποφάσισε να απονείμει η κριτική επιτροπή σε ανθρώπους που ξεχωρίζουν στο πεδίο της εκπαίδευσης με σημαντικό έργο ή επιτεύγματα. Συγκεκριμένα, βαβείο δόθηκε στην Ελληνοκύπρια Άντρια Ζαφειράκου, η οποία αναδείχθηκε ως Καλύτερη Δασκάλα του Κόσμου για το 2018 από τον διαγωνισμό Global Teacher Prize, για την ιδιαίτερη παιδαγωγική της μέθοδο και την επίδραση των καλλιτεχνικών μαθημάτων στη κριτική σκέψη των παιδιών. Η ίδια διδάσκει στο κοινοτικό σχολείο Alperton, στο προάστιο Brent, που είναι μια από τις φτωχότερες και πολυπολιτισμικές περιοχές της Αγγλίας. Με το 85% των μαθητών της να μην έχουν τα αγγλικά ως μητρική γλώσσα, έμαθε τις βασικές φράσεις σε 35 γλώσσες συμπεριλαμβανομένων των Γκουτζαράτι, Χίντι και Ταμίλ, με σκοπό να βελτιώσει την επικοινωνία με τα παιδιά και τις οικογένειες τους.

 

Στη συνέχεια, τιμητικό βραβείο δόθηκε στον επικεφαλής έρευνας και σχεδιασµού των ηλεκτρικών κινητήρων της Tesla Motors, Κωνσταντίνο Λάσκαρη, απόφοιτο ΕΜΠ και έναν από τους ανθρώπους που βοήθησε να έλθει η Tesla στην Ελλάδα και να ιδρύσει την Tesla Greece που σύντομα ξεκινάει την έρευνά της από το ερευνητικό κέντρο του Δημόκριτου.

 

Η τελετή απονομής συνεχίστηκε με την τιμητική βράβευση του Όθωνα Ηλιόπουλου, καθηγητή της Ιατρικής σχολής του Χάρβαρντ των ΗΠΑ και ογκολόγο στο General Hospital της Μασαχουσέτης, ο οποίος πραγματοποιεί έρευνα υψηλού επιστημονικού επιπέδου σχετικά την γενετική προδιάθεση σε θέματα κακοηθειών και συμμετέχει στην οργάνωση δικτύου «ιατρική ακριβείας» στη χώρα μας.

 

Τιμητικό βραβείο επίσης δόθηκε στο esos.gr, την καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα και για τις τρεις βαθμίδες ιδιωτικής και δημόσιας Εκπαίδευσης, που εδώ και δώδεκα χρόνια βρίσκεται στην «καρδια» της εκπαι- δευτικής επικαιρότητας με περισσότερους από 30.000 εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές και φοιτητές να το διαβάζουν ημερησίως.

 

Τέλος, παρέλαβαν τιμητικό βραβείο οι πέντε φοιτητές, μέλη του Μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, που τιμήθηκαν στον 24ο Μαθηματικό φοιτητικό διαγωνισμό IMC (International Mathematics Competition) που πραγματοποιήθηκε στη Βουλγαρία. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο παγκόσμιο μαθηματικό διαγωνισμό για φοιτητές που διοργανώνεται από το University College London και στον οποίο οι φοιτητές διαγωνίζονται δύο ημέρες σε πέντε προβλήματα την ημέρα. Η ομάδα κέρδισε ένα χρυσό μετάλλιο, δύο αργυρά και δύο χάλκινα μετάλλια. Είναι οι Γιώργος Κοτσόβολης (χρυσό μετάλλιο), Αντώνης Ζητρίδης (αργυρό μετάλλιο), Μιχάλης Σαράντης (αργυρό μετάλλιο), Νίκος Γκούμας (χάλκινο μετάλλιο), Γιώργος Γαβριλόπουλος (χάλκινο μετάλλιο). Το βραβείο παρέλαβαν από τον μαθητή Ορέστη Λιγνό (χρυσό μετάλλιο από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία στον πανελλήνιο διαγωνισμό του 2017) και τον Ιωάννη Τυρλή, Γενικό Γραμματέα Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.).

 
 
 

Tα βραβεία και οι νικητές

1. Εκπαίδευση

Καινοτομία στη Διδασκαλία

Α’ βάθμια Εκπαίδευση
GOLD Μιχαηλίδης Πέτρος – Εκπ/κός ΠΕ70 – 5ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης: Η ταραχώδης ζωή του Γάιου Οκτάβιου Τίτους
GOLD 11ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Έδεσσας-Πρωτοβάθμια εκπαίδευση Νομού Πέλλας: Η παραδοσιακή φορεσιά ταξιδεύει στον χρόνο
SILVER 1ο Νηπιαγωγείο Παλαιοκάστρου: Η ασπίδα του Αχιλλέα με τα μάτια της Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης
SILVER 4ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδος: Δημιουργικά πειρατεχνήματα στο πρόγραμμα «Παίζοντας με τα πρωτόνια» (″Playing with protons″)
SILVER 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης: Διδασκαλία στοιχείων ανατομίας & φυσιολογίας του ανθρώπινου σώματος, μέσα από τη φυσική αγωγή στο δημοτικό σχολείο
BRONZE 1ο Νηπιαγωγείο Πύλου: Νέες τεχνολογίες και βιωματική μάθηση
BRONZE Δημοτικό  Σχολείο  Ωρεών: "Η  Αυλή  των Χρωμάτων και των Αρωμάτων-Διαμόρφωση της αυλής του Σχολείου μας"
Β’ βάθμια Εκπαίδευση
GOLD Πειραματικό Γυμνάσιο Αγίων Αναργύρων: Βιοματικός τρόπος εκμάθησης, μέσα από εμπειρίες, σε όλες τις επιστήμες
Γ’ βάθμια Εκπαίδευση
GOLD Πανεπιστήμιο Αιγαίου-Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών – Εργαστήριο Διοίκησης Ναυτιλιακών και Λιμενικών Επιχειρήσεων: Aegean Living Lab
GOLD Σχολή ΜΕΑΤ PRO: Καινοτομία στην Εκπαίδευση του Κρεοπώλη
ΜΚΟ
SILVER Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας  : «Αρχειακή Συλλογή Ελληνικής Παιδικής Ζωγραφικής»
Επιχείρηση
GOLD Smarteching Education – Ακαδημία Ρομποτικής Πανεπιστημίου Μακεδονίας: Βιωματική μάθηση και ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων μεσω καινοτόμων προγραμμάτων εκπαιδευτικής ρομποτικής
SILVER EDU STANDARDS  ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  – Κέντρο Δια Βίου Μάθησης: Ανάπτυξη Καινοτόμου Μεθοδολογίας για την Εκμάθηση Αγγλικών στα πλαίσια Εκπαίδευσης Ενηλίκων
BRONZE Oracle Hellas: Oracle Academy

Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία

Α’ βάθμια Εκπαίδευση
GOLD 9ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς: Το Γνωσιακό συμπεριφορικό μαθησιακό δράμα συναντά το δημοτικό σχολείο
GOLD Νηπιαγωγείο Φλαμπούρου Φλώρινας, Τσελικίδου Νίκη & 1ο Νηπιαγωγείο Αμυνταίου Φλώρινας,Παππά Αφροδίτη: «Χαρούμενα Ενζυμάκια»: Μια διαθεματική προσέγγιση και καινοτόμος δράση για την Αγωγή Υγείας στο Νηπιαγωγείο
SILVER 2/Θ Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Ποταμιάς – Ξανθοπούλου Βασιλική: "Παίζουμε βιβλίο;"
SILVER Δημοτικό Σχολείο Ισθμίας: Ταινία μικρού μήκους: Δημοτικό Σχολείο Ισθμίας…χθες, σήμερα, αύριο…
SILVER ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟ: Hydroponics
BRONZE 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βόλου- 27ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου: Social, digital skills & inclusion
BRONZE 3ο Δημοτικό Σχολείο Άμφισσας: Φεστιβάλ Σχολικού Πολιτισμού 3ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας
Β’ βάθμια Εκπαίδευση
GOLD Εσπερινο ΕΠΑ.Λ. Κέρκυρας: Technology Escape Room
GOLD ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν.ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟΥ – ΓΥΜΝΑΣΙΟ: Τρισδιάστατη εμπειρία 360 μοιρών
GOLD Εκπαιδευτήρια Δούκα: «Math and Art in Athens», ένα νέο εκπαιδευτικό μοντέλο μάθησης
SILVER Σχολικός Σύμβουλος Μουσικών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Κωνσταντίνος Δροσουλάκης : Project KOA I & II, σε συνεργασία των Μουσικών Σχολείων Κρήτης με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών
SILVER Ιδιωτικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ώθηση: Meet the world
Γ’ βάθμια Εκπαίδευση
GOLD Πολυτεχνείο Κρήτης-Εργαστήριο Μεταβαλλόμενων Ευφυών Περιβαλλόντων (TUC TIE Lab), Δήμος Αθηναίων, Athens Partnership, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Πρόγραμμα Έτσι Μαθαίνω Καλύτερα (ΕΜΚ) / Designed for Better Learning (DfBL)
SILVER Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας- Τμήμα Ιατρικής- Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: "Έλα στη θέση μου, Γιατρέ!"- Πρότυπη βιωματική εκπαίδευσης φοιτητών ιατρικής στην ενσυναίσθηση
BRONZE Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Δημιουργώντας σύνδεση με καιρούς μετάβασης
Φροντιστηριακή Εκπαίδευση
BRONZE SO EASY: Κάθε μάθημα μία μοναδική SO EASY εμπειρία!
BRONZE KYRIAKIDOU DOWNTOWN- ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ: EDUTAINMENT: Εργαστήρια βιωματικής εξάσκησης αγγλικής γλώσσας
BRONZE Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Δια Βίου Μάθησης – Μαρουλής Δημήτρης: Αξιολόγηση μαθησιακής απόδοσης & επίδοσης με την χρήση του εργαλείου "EXCELLENT"
ΜΚΟ
GOLD Φιλεκπαιδευτικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο eduACT- Δράση για την εκπαίδευση: “Ανακαλύπτοντας τη γνώση αναδεικνύονται ηγέτες”
Επιχείρηση
GOLD RDC Informatics: MySchoolApp – Εφαρμογή κινητών τηλεφώνων για Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης

Ψηφιακή Εκπαίδευση

Α’ βάθμια Εκπαίδευση
GOLD Νηπιαγωγείο Κληματιάς Ιωαννίνων – Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων/Εργαστήριο Διδακτικής Φυσικών Επιστημών του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών: Η αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας και της εκπαιδευτικής ρομποτικής στο Αειφόρο σχολείο
GOLD Σωτήρης Γεωργίου – 6ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας: SchoolAR, Η “αναβάθμιση” των σχολικών βιβλίων
GOLD Δημοτικό Σχολείο Μικρόπολης: Ομάδα Mikrorobots η οποία κατάφερε να λάβει τη 2η θέση στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ανατολική Μακεδονίας-Θράκης. 
GOLD Νέα Γενιά Ζηρίδη: Καλλιεργώντας Προσωπικές και Κοινωνικές Δεξιότητες μέσα απο την Ψηφιακή Εκπαίδευση
SILVER 8ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας: Ψηφιακή Τάξη – Μια τάξη για όλους!!!
SILVER ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ: «Προσεγγίζοντας ολιστικά το ψηφιακό σχολείο…» Μια παιδαγωγικά σχεδιασμένη στρατηγική
BRONZE Κινηματογραφικό εργαστήρι 13ου  Δημοτικού  σχολείου  Σερρών – Λατίνης Ανδρέας: Ψηφιακή  αποτύπωση συναισθημάτων
Β’ βάθμια Εκπαίδευση
BRONZE Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου: Αφήγηση, διαθεματικότητα και διδασκαλία χώρο-χρονικών διαδικασιών μέσω των νέων τεχνολογιών
Φροντιστηριακή Εκπαίδευση
BRONZE Φροντιστήρια ΧΡΟΝΟΣ: Η ψηφιακή μας οικογένεια: Μαζί στη μάθηση
Επιχείρηση
GOLD Smarteching Education – Ακαδημία Ρομποτικής Πανεπιστημίου Μακεδονίας: Ψηφιακή πλατφόρμα υποστήριξης και συνεργασίας εκπαιδευτών για μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής
SILVER Oracle Hellas: Oracle Academy
BRONZE Eurobank S.A.: Κουμπαρούπολη App
BRONZE RDC Informatics – Schoolnet: Το σύστημα Ψηφιακής Εκπαίδευσης LEARN DIGITAL

Γαλούχηση της Ηγεσίας

Α’ βάθμια Εκπαίδευση
GOLD ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙΣΑΡΗ: Στοχευμένες δράσει ανά βαθμίδα για την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων
SILVER ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ: Δράσεις για την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων μέσω της αξιοποίησης ενδεδειγμένων ενεργητικών εκπαιδευτικών τεχνικών.

Εκπαιδευτικές Επισκέψεις

Α’ βάθμια Εκπαίδευση
GOLD 1ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων
SILVER Βρεφονηπιακός Σταθμός "Το χαμόγελο": Τα χαμογελαστά ταξίδια
SILVER Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή: "Γνωρίζω και Προσφέρω στον τόπο μου", ένα πρόγραμμα για τις εκπαιδευτικές επισκέψεις και τη βιωματική μάθηση.
SILVER Byron College – The British International School: Enriching the syllabus and making the world come to life through science field trips.

Νεανική Επιχειρηματικότητα

Α’ βάθμια Εκπαίδευση
BRONZE KIDSTARTUPPER.COM – 2 Δημοτικό Σχολείο Καβάλας: KIDSTARTUPPER.COM  –  Διδασκαλία επιχειρηματικότητας σε μαθητές 10-14 ετών, με τη μέθοδο "των πρώτων αρχών" του Αριστοτέλη.
Β’ βάθμια Εκπαίδευση
SILVER Εκπαιδευτική Αναγέννηση – Εκπαιδευτήρια Αντωνόπουλου: Ανάπτυξη Προιόντος και Επιχειρηματικού Σχεδίου
Γ’ βάθμια Εκπαίδευση
GOLD ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Διαγωνισμός Νεανικής Επιχειρηματικότητας UPSTART48

Δια Βίου Μάθηση

Φροντιστηριακή Εκπαίδευση
BRONZE ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο: ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο
Επιχείρηση
GOLD ReGeneration by Global Shapers Athens Hub: ReGeneration: Η ευκαιρία σου να ξεχωρίσεις, εδώ!
SILVER Νομική Βιβλιοθήκη ΑΕΒΕ: Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Νομικής Βιβλιοθήκης

Απασχολησιμότητα

Επιχείρηση
GOLD PeopleCert – HePIS: Coding Bootcamps από την Alliance For Digital Employability

Επένδυση ανά τομέα Εκπαίδευσης

Α’ βάθμια Εκπαίδευση
GOLD 2/Θ Νηπιαγωγείο Παραποτάμου Θεσπρωτίας – Ειρήνη Παπαχρήστου: «Πολλές Γλώσσες, Ένας Κόσμος – Many Languages, One World!» – School Project
GOLD 2ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων: Tετράμηνο πολιτιστικό πρόγραμμα με τίτλο «Πολιτισμός και Εκπαίδευση"
GOLD 4ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδος: Δημιουργικά πειρατεχνήματα στο πρόγραμμα «Παίζοντας με τα πρωτόνια» (″Playing with protons″)
Φροντιστηριακή Εκπαίδευση
GOLD Schooldoctor.gr: Schooldoctor.gr – Διαδραστικά εκπαιδευτικά βίντεο για την διδασκαλία της Φυσικής
Επιχείρηση  
BRONZE Σχολή Χορού και Παραστατικών Τεχνών Αθανασία Κοσκινά: School of PMTP by Sia Koskina  Σχολή Παραστατικών Τεχνών

Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες

ΜΚΟ
GOLD Χαρισμάθεια: Out of the box challenge- Μαθητικός διαγωνισμός δημιουργικότητας και κριτικής ικανότητας
Φροντιστηριακή Εκπαίδευση
BRONZE έλιξ Συστήματα Εκπαίδευσης: Διαχείριση μαθητών με Μαθησιακές ιδιαιτερότητες στον δρόμο προς τις Πανελλήνιες Εξετάσεις
BRONZE ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗ: Προσβασιμότητα σε ΑΜΕΑ – Ειδικές Υπηρεσίες σε μαθητές με Μαθησιακά προβλήματα από τον Σύγχρονο Φροντιστηριακό Όμιλο Βαφειαδάκη

2. Οικονομικά & Διοίκηση

HR – Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον

Β’ βάθμια Εκπαίδευση
BRONZE Εκπαιδευτήρια Δούκα: Σύστημα Αξιολόγησης Προσωπικού: Βάση για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων
Γ’ βάθμια Εκπαίδευση
SILVER UCLan Cyprus Ltd: Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον
Επιχείρηση
GOLD Epsilon Net: Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον

Καταπολέμηση του Σχολικού Εκφοβισμού

Α’ βάθμια Εκπαίδευση
GOLD ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ: Μιλάω, δε φοβάμαι! Βοηθάω, υπερασπίζομαι και θυμάμαι: Ομάδα ενωμένη, ποτέ νικημένη!
BRONZE Συννεφούλα- Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο / Παιδικός Σταθμός: Ένας για όλους και όλοι για έναν!
Β’ βάθμια Εκπαίδευση
SILVER 7ο Δημοτικό Αγίου Δημητρίου/Τμήμα Erasmus, 5ο Δημοτικό Αθηνών, 2ο ΕΠΑΛ Γαλατσίου/Τμήμα Τουρισμού, 2ο ΓΕΛ Καισαριανής/Περιβαλλοντική Ομάδα, 2ο Γυμνάσιο Παλλήνης/ Περιβαλλοντική Ομάδα: "Ο Μικρός Τουρίστας – Μια Βαλίτσα ταξιδεύει”: Πολυβραβευμένο Εθελοντικό Καινοτόμο Βιωματικό Διαθεματικό Επιστημονικό Πρόγραμμα/Εκπαιδευτικό Εργαστήρι Πολιτισμού
Φροντιστηριακή Εκπαίδευση
BRONZE QLS – Quality in Language Services: Πρόγραμμα QLS Anti-Bullying Ambassadors

Κτίριο – Εγκαταστάσεις

Α’ βάθμια Εκπαίδευση
GOLD Βρεφονηπιακό Κέντρο προσχολικής Αγωγής-Νηπιαγωγείο "ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ": Kτίριο – Εγκαταστάσεις
GOLD Δημοτικό  Σχολείο  Βροντούς  Πιερίας: Δημοτικό  Σχολείο  Βροντούς  Πιερίας
BRONZE Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή: Ακολουθώντας τις ανάγκες των μαθητών μας!
Β’ βάθμια Εκπαίδευση
SILVER Σχολεία ΑΞΙΟΝ: Οι εγκαταστάσεις των σχολείων ΑΞΙΟΝ στη Θράκη
Φροντιστηριακή Εκπαίδευση
BRONZE ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο: ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο

Υγεία και Ασφάλεια

Α’ βάθμια Εκπαίδευση
GOLD 3o Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης Αιτωλοακαρνανίας: Πρωτοβουλίες πρόληψης, καινοτόμες δράσεις και συνεργασίες για την υγεία και την ασφάλεια των μαθητών.

Υγιεινή Διατροφή και Εστίαση

Α’ βάθμια Εκπαίδευση
GOLD ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙΣΑΡΗ: Mια σειρά από ενέργειες για την υγιεινή διατροφή 

3. Εξωστρέφεια & Συνεργασία

Στρατηγική Μάρκετινγκ

Α’ βάθμια Εκπαίδευση
SILVER ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ Α.Ε. –  Συνεργάτης HUMBLE: «Δημιουργήσαμε το Τέλειο Σχολείο. Μας πήρε 43 Χρόνια.»
BRONZE Byron College – The British International School: Long term Marketing planning with significant results.
Γ’ βάθμια Εκπαίδευση
GOLD BCA COLLEGE: BCA COLLEGE Marketing Plan 2017-2018
Επιχείρηση
GOLD Unicert – RDC Informatics: Frederick University – Digital Marketing Strategy for Greece
SILVER Σχολή Γαστρονομίας Chef d’ Oeuvre  – RDC Informatics: Στρατηγική Digital Marketing της Σχολής Γαστρονομίας Chef d’ Oeuvre

Ψηφιακή Παρουσία και Social Media

Α’ βάθμια Εκπαίδευση
SILVER Εκπαιδευτήρια Κ. Ανδρεάδης ΑΕ: Ψηφιακή Παρουσία και Social Media
Γ’ βάθμια Εκπαίδευση
GOLD ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Ψηφιακή Παρουσία και Social Media
Συνεργασία με Επιχειρηματικούς Φορείς και Οργανισμούς
Β’ βάθμια Εκπαίδευση
BRONZE ΙΙΕΚ AMERICAN Education: ΙΙΕΚ AMERICAN Education: «Χτίζουμε» γέφυρες συνεργασίας για την Εκπαίδευση και την Επιχειρηματικότητα!
Γ’ βάθμια Εκπαίδευση
SILVER "ΔΗΜΗΤΡΑ" ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε.: CERF: Πρότυπο Πιστοποίησης για τις Βασικές Ικανότητες του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς
GOLD Athens Tech College: Συνεργασία του Athens Tech με Επιχειρηματικούς Φορείς και Οργανισμούς

Δεσμός με την Κοινωνία

Α’ βάθμια Εκπαίδευση
SILVER ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ: Ανοίγουμε τις πόρτες μας στην κοινωνία, ανταλλάσσουμε εμπειρίες και γνώσεις!
BRONZE Νέα Γενιά Ζηρίδη: Διαπλάθοντας τους  Ηγέτες του Άυριο που Κάνουν τη Διαφορά
BRONZE Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή: Χρόνιοι Δεσμοί
Β’ βάθμια Εκπαίδευση
BRONZE Εκπαιδευτική Αναγέννηση – Εκπαιδευτήρια Αντωνόπουλου: Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης "Δράσεις για Όλους” : Αγορά Ασθενοφόρου για το Νοσοκομείο Παίδων ”Παναγιώτη και Αγλαίας Κυριακού”
Γ’ βάθμια Εκπαίδευση
GOLD Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Λιμενικό Ταμείο Σκύρου: Περιβαλλοντική Καμπάνια Πρόγραμμα "ΣΚΥΡΟΣ"
BRONZE ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Πλούσιο κοινωνικό έργο μέσα από ένα σύνολο δράσεων
Επιχείρηση
GOLD Safe Water Sports – RDC Informatics: Πρόγραμμα Εκπαίδευσης ΠΡΟΣΕΧΩ – ΜΑΘΑΙΝΩ – ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
BRONZE British Council: Χτίζοντας Κοινωνίες Μάθησης που Ενώνουν

Καλλιέργεια Περιβαλλοντικής Συνείδησης

Α’ βάθμια Εκπαίδευση
GOLD Νηπιαγωγείο Κατακόλου: Καλλιέργεια Περιβαλλοντικής Συνείδησης
SILVER 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων: 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων : Οικολογικό και Αειφόρο
SILVER 91 Νηπιαγωγείο Αθηνών: Μνημεία και Ραδιόφωνο
Β’ βάθμια Εκπαίδευση
BRONZE Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας) – Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας (Εργαστηριακό Κέντρο Δράμας) – Περιφέρεια ΑΜΘ (Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας ΠΕ Δράμας): Εφαρμογή GIS.edu (Green Inspires Students)
BRONZE Εκπαιδευτήρια Δούκα: Ανακύκλωση τηγανισμένου ελαιόλαδου και παρασκευή βιολογικών σαπουνιών: Διαμορφώνοντας νέες στάσεις και συμπεροφορές προς το περιβάλλον

Διασύνδεση με την Αγορά Εργασίας

Επιχείρηση
GOLD Νομική Βιβλιοθήκη ΑΕΒΕ: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα CERTIFIED PARALEGAL & DATA PROTECTION OFFICER

Call To Action Subscribe2


© 2017 ELT NEWS. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.