15ο Παγκρήτιο Συνέδριο Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης 15,16 &17 Ιουνίου 2018,Ξενοδοχείο Minoa Palace, Χανιά, Κρήτη

Οι Σύλλογοι Καθηγητών - Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου σας προσκαλούν στο 15ο Παγκρήτιο Συνέδριο Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης που θα φιλοξενηθεί φέτος στα Χανιά με θέμα "Νους υγιείς εν σώματι υγιεί" και σας προτρέπει να συμμετάσχετε στις τριήμερες εκδηλώσεις, τα εργαστήρια, τις ομιλίες και την έκθεση εκπαιδευτικού υλικού που το πλαισιώνουν.

 

Το Παγκρήτιο Συνέδριο Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης είναι ένα από τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά συνέδρια της χώρας και διεξάγεται κάθε δύο χρόνια σε ένα διαφορετικό νομό της Κρήτης. Φέτος τον γενικό συντονισμό έχει ο Σύλλογος Καθηγητών – Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Χανίων.

 

Στο συνέδριο συμμετέχουν δεκάδες εκδοτικοί οίκοι ξενόγλωσσου βιβλίου ενώ οι σύνεδροι προέρχονται από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Το συνέδριο πλαισιώνεται από εκπαιδευτικές και εμπορικές ομιλίες, θεματικά εργαστήρια, έκθεση αφίσας , ενημερώσεις σε τρέχοντα θέματα, έκθεση ξενόγλωσσου βιβλίου και εκπαιδευτικού υλικού. Το Συνέδριο είναι ανοιχτό σε επαγγελματίες του κλάδου. Είσοδος €10

 

Τόπος Διεξαγωγής

 

Το Παγκρήτιο Συνέδριο φέτος φιλοξενείται στο Ξενοδοχείο Minoa Palace στον Πλατανιά Χανίων. Το συνεδριακό του κέντρο είναι χωρητικότητας 2000 ατόμων και έχει προδιαγραφές που εξυπηρετεί δεκάδες διεθνή συνέδρια ολόκληρο τον χρόνο. Περισσότερες πληροφορίες για το Minoa Palace μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.minoapalace.gr/el/

 

Διαμονή

 

Για την διαμονή σας υπάρχουν δεκάδες επιλογές από πολύ κοντά στο συνεδριακό χώρο μέχρι και μέσα στην πόλη των Χανίων. Μπορείτε να βρείτε αμέτρητες ευκαιρίες σε ιστοσελίδες όπως :

www.trivago.com www.booking.com www.airbnb.gr

 

Σε απόσταση μέχρι 400 μέτρα από το συνεδριακό κέντρο μπορείτε να βρείτε τα καταλύματα:

Minoa Palace (www.minoapalace.gr)

 

Geraniotis Beach (www.geraniotisbeach.com)

 

Santa Helena Beach Resort (www.santahelena.gr)

 

Blue Sea Villas (www.blueseavillas.gr)

 

Sunset Suites (2821 060022)

 

Apollon Studios & Apartments (2821 060707)

 

Gelina Apartments (697 332 1975)

 

Panos Beach Hotel (www.hotelpanos.gr)

 

Alkionides Seaside Hotel (693 704 8160)

 

Μετακίνηση

 

Καλώς ήρθατε στα όμορφα Χανιά, τον οικοδεσπότη του 15ου Παγκρητίου Συνεδρίου Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης. Αν επιλέξετε να μείνετε στην πόλη των Χανίων μπορείτε να μετακινηθείτε από και προς το συνέδριο με τους παρακάτω τρόπους:

 

ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνης

 

Από το ΚΤΕΛ Χανίων το λεωφορείο ΧΑΝΙΑ-ΣΤΑΛΟΣ-ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΓΕΡΑΝΙ το λεωφορείο φεύγει σχεδόν κάθε 30 λεπτά και η διαδρομή κρατάει 20 λεπτά με στάση έξω από το ξενοδοχείο Μινώα Παλάς και με 24ωρα δρομολόγια κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 23:00 μέχρι τις 06:00 ανά μία ώρα, λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης.

 

Με ταξί

 

Απόσταση: 11χμ, χρόνος: 13 λεπτά κόστος:16€

 

Με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο:

 

Γελασάκης Travel: (https://www.rentacar-chania.gr) Αναμένονται και άλλα τουριστικά γραφεία και οικονομικές προσφορές

 

Συνεδριακό Πρόγραμμα

 

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί. Για όσους όμως σχεδιάζουν από τώρα το ταξίδι τους και τις διακοπές τους σας παραθέτουμε έναν οδηγό του τριημέρου:

 

Παρασκευή 15 Ιουνίου: 6.00μμ – 8.00μμ Ξενάγηση στην Παλιά Πόλη και την Ιστορία της πόλης των Χανίων

 

8.00μμ – Αναχώρηση για το Οινοποιείο Ντουράκης στον Αλίκαμπο Αποκορώνου “Όλο το Σύμπαν σε ένα ποτήρι κρασί”

Συμπεριλαμβάνει ξενάγηση σε ένα από τα ομορφότερα οινοποιεία της Κρήτης, ελαφρύ δείπνο, μία ξενάγηση στους αστερισμούς του βόρειου ημισφαιρίου που συνδέονται με τον οίνο και παρατήρηση μέσα από τα τηλεσκόπια του Συλλόγου Φίλων Αστρονομίας Κρήτης.

 

Σάββατο 16 Ιουνίου: 9:00- Εγγραφές, 10:00 Έναρξη Συνεδρίου Κυριακή 9.30 – Εγγραφές 10.30 Έναρξη εργασιών 2η ς μέρας 7.00μμ λήξη εργασιών

 

Για όσους έρθουν νωρίτερα την Παρασκευή ή αποφασίσουν να μείνουν και παραπάνω ετοιμάζουμε έναν οδηγό της πόλης με τα ομορφότερα σημεία να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε μυρωδιές, γεύσεις, εικόνες και ήχους από τα Χανιά.

 

Author

ELT News

ELT News