Spotlight on Greek High Potentials

«Spotlight on Greek High Potentials»

 Θεσσαλονίκη, 4 Ιουλίου 2013
Aθήνα, 5 Ιουλίου 2013

Η Grecruitment, σε συνεργασία με τους Ολλανδούς συνεργάτες της, διοργανώνει το «Spotlight on Greek High potentials», που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2013 και στην Αθήνα την 5 Ιουλίου.

Ο στόχος της εκδήλωσης είναι η δικτύωση και η ενημέρωση προεπιλεγμένων υποψηφιών για επαγγελματικές ευκαιρίες σε Ολλανδία (αγγλόφωνες θέσεις), Γερμανία και Ελβετία (Γερμανόφωνες θέσεις).

Oι επιλεχθέντες και προσκεκλημένοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Μηχανικοί Παραγωγής και Ναυπηγοί Μηχανικοί θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με έμπειρους συμβούλους, με πολυετή εμπειρία στη στελέχωση επιχειρήσεων στις προαναφερόμενες χώρες. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων θα υπάρχει ενημέρωση για την τάση των αγορών εργασίας, όπως και θα συζητηθούν με τους ειδικούς συγκεκριμένες θέσεις εργασίας, οι οποίες ανταποκρίνονται στο προφίλ και στις επαγγελματικές προσδοκίες του συνεντευξιαζόμενου.

Οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες. Εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον για συμμετοχή στην εκδήλωση, η οποία είναι χωρίς κάποιο κόστος ή δέσμευση, σας παρακαλούμε αποστείλετε το βιογραφικό σας στο info@grecruitment.com και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.
 

Author

ELT News

ELT News