ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΝΑ ΠΟΛΗ

Μαθησιακές Δυσκολίες και τα δευτερογενή προβλήματα συμπεριφοράς που απορρέουν από αυτές

 

 

Σε αυτό το workshop η κα Ελένη Λιβανίου θα αναλύσει τις Μαθησιακές Δυσκολίες και τα δευτερογενή προβλήματα συμπεριφοράς που απορρέουν από αυτές.

 

  • Πιο συγκεκριμένα θα αναλυθούν:
  •  1. Case Studies - συζήτηση
  •  2. Οι Μαθησιακές Δυσκολίες και οι μηχανισμοί άμυνας που υιοθετούν τα παιδιά για να μπορέσουν να καλύψουν τις δυσκολίες μάθησης. 
  •  3. Σταθμισμένα ερωτηματολογια: τι σημαίνουν στην πράξη οι κατηγοριοποιήσεις; 

 

 

 

Workshop Leader: Ελένη Λιβανίου

Η Ελένη Λιβανίου είναι Εκπαιδευτικός Ψυχολόγος με Διδακτορικό στη Γνωστική και Κοινωνική Ψυχολογία από το πανεπιστήμιο του Sussex Αγγλίας. Το ερευνητικό της έργο αφορά στο σύνδρομο Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΕΠΥ), τη Δυσλεξία και τα προβλήματα συμπεριφοράς. Σπούδασε κι εργάστηκε στην Αγγλία μέχρι το 1992 και μέχρι το 2002 δίδασκε σε έκτακτα προγράμματα του Πανεπιστημίου του Sussex στην Αγγλία ενώ τώρα συνεργάζεται με το Nottingham Trent Πανεπιστήμιο της Αγγλίας ως εισηγήτρια/υπεύθυνη του προγράμματος Μάστερ (Master in Inclusive Education). Aπό το 1995 είναι υπεύθυνη του τμήματος Μαθησιακών Δυσκολιών της Ειδικής Διαγνωστικής, Θεραπευτικής και Ερευνητικής Μονάδας "Σπύρος Δοξιάδης - Έρευνα για το Παιδί". Είναι πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Δυσλεξίας και μέλος της European Dyslexia Association.

 

 

Με την ευγενική χορηγία του Μητροπολιτικού Κέντρου Δια Βίου Μάθησης.

 

To workshop απευθύνεται σε καθηγητές ξένων γλωσσών. ​Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους. 

 

 

Πληροφορίες

Ημερομηνία & Ώρα Έναρξης 10-03-2018 4:00 pm
Ημερομηνία & Ώρα Λήξης 10-03-2018 6:00 pm
Registration Start Date 08-02-2018
Κόστος Συμμετοχής (Φοιτητές €30) Free
Πόλη (Ξενοδοχείο) Athens (Royal Olympic Hotel)
Οι θέσεις έχουν εξαντληθεί. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 6712991 για περισσότερες πληροφορίες.

Location Map

© 2017 ELT NEWS. All Rights Reserved.