Θέσεις Ειδικών Επιστημόνων

Το Κέντρο Γλωσσών του Πανεπιστημίου Κύπρου δέχεται Βιογραφικά Σημειώματα για θέσεις Ειδικών Επιστημόνων με πιθανότητα εργοδότησης από το Εαρινό Εξάμηνο 2014, και δυνατότητα για πιθανή εργοδότηση και κατά τα επόμενα πέντε ακαδημαϊκά έτη (μέχρι Μάιο 2018) για τη διδασκαλία Αγγλικών, Γαλλικών, Ιταλικών, Γερμανικών, Ισπανικών, Ρωσικών και Τουρκικών. 

ΤΙΤΛΟΣ: Ειδικός Επιστήμονας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Με σύμβαση μερικής απασχόλησης με πιθανότητα εργοδότησης από το Εαρινό Εξάμηνο Ιανουάριος– Μάιος 2014 και δυνατότητα για πιθανή εργοδότηση και κατά τα επόμενα πέντε ακαδημαϊκά έτη.

ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Πανεπιστημίου Κύπρου 

 

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν προφορική επάρκεια στη γλώσσα για την οποία υποβάλλουν την αίτηση σε επίπεδο μητρικής ή σχεδόν μητρικής και να κατέχουν ΜΑ (ή ισοδύναμο τίτλο) στη γλώσσα αυτή.

Σημειώνεται ότι κάθε μάθημα θα διδάσκεται 3 ώρες εβδομαδιαίως επί 15 εβδομάδες κατά τα Χειμερινά Εξάμηνα, 3 ώρες εβδομαδιαίως επί 14 εβδομάδες κατά τα Εαρινά Εξάμηνα και 6 ώρες εβδομαδιαίως επί 7 εβδομάδες κατά τα Θερινά Εξάμηνα. 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: 
ΜΑ (ή ισοδύναμο τίτλο) στη γλώσσα που διδάσκουν (Αγγλικών, Γαλλικών, Ιταλικών, Γερμανικών, Ισπανικών, Ρωσικών και Τουρκικών)
Εμπειρία στη διδασκαλία ενηλίκων είναι απαραίτητη.

ΟΡΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ: 
Η ωριαία αμοιβή ανέρχεται στο ποσό των 41 Ευρώ, (από αυτό το ποσό θα αφαιρούνται εισφορές εργοδοτούμενου στα διάφορα Ταμεία του Κράτους).
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν τα πιο κάτω σε τρία αντίτυπα (ένα πρωτότυπο και δύο αντίγραφα):
1. Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εν λόγω θέση στη γλώσσα για την οποία θα γίνει η αίτηση.
2. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα στα ελληνικά ή αγγλικά.
3. Πιστοποιημένα φωτοαντίγραφα σπουδών μεταφρασμένα στην αγγλική ή ελληνική γλώσσα.

Αιτήσεις οι οποίες θα παραληφθούν σε ένα (1) αντίτυπο ΔΕΝ θα ληφθούν υπόψη. Αιτήσεις δεν γίνονται αποδεκτές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν διά χειρός στα γραφεία του Κέντρου Γλωσσών του Πανεπιστημίου Κύπρου, στο Ιακώβειο Μέγαρο, 1ος όροφος (Λεωφόρος Καλλιπόλεως 29), το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 13:00 ή και να σταλούν ταχυδρομικώς σε φάκελο με την ένδειξη “Θέση Ειδικού Επιστήμονα για το Κέντρο Γλωσσών”, ο οποίος θα φέρει ευδιάκριτη ταχυδρομική σφραγίδα ημερομηνίας, το αργότερο μέχρι 08 Νοεμβρίου 2013.

Θα θεωρούνται δε εμπρόθεσμα νοουμένου ότι θα φθάσουν στο Κέντρο Γλωσσών, Τ.Θ. 20537, 1678 Λευκωσία, το αργότερο μέχρι τις 15η Νοεμβρίου 2013 (με ευδιάκριτη σφραγίδα φακέλου 08 Νοεμβρίου 2013), με αποκλειστική ευθύνη για τούτο του ενδιαφερομένου. 


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Γλωσσών (email: lcentre@ucy.ac.cy, τηλ 22 89 2909).
 

Author

ELT News

ELT News